the save button

  • mikeheuf
    Gefragt am 3. November 2021 um 16:51

    Beste Jotform,

    Mijn formulier heeft nu 2 knoppen onderaan, 1 opslaan en versturen en 1 opslaan en later doorgaan. Deze laatste is op de telefoon blijvend wit waardoor die niet te lezen is, op een pc niet. Maar ik zou dit graag wijzigen maar zie niet waar, kun je me hiermee helpen?


    Tevens een vraag, ik heb het formulier nu openbaar staan zodat de cliënt via de link direct kan beginnen met invoeren. Maar hoe werkt het nu eigenlijk echt, doe ik dat goed zo, dus ik verstuur via de mail optie een link naar de cliënt die hem gaat invullen? Ik zit in mijn test fase, maar uiteindelijk wil ik aan iedere cliënt dit formulier toesturen zodat ik de basis gegevens heb.

    Helemaal mooi als ik zelf na ieder gesprek een update kan toevoegen aan het cliënten form, maar dan wil ik misschien iets waarvoor formulieren niet bedacht zijn, maar je weet niks als je niks vraagt :-)


    En betekent openbaar dat iedereen die via jullie een form maakt nu mijn gemaakte form ook kan gebruiken of is dat weer wat anders?


    Bedankt voor jullie hulp, erg fijn.


    Groetjes Mike


  • Roeland_M
    Geantwortet am 4. November 2021 um 03:49

    Hoi Mike,


    Bedankt voor je vragen.

    De style/kleur van de knoppen kunt u zelf in het formulier aanpassen. Zie onderstaand.

    1636012135 618390673c196  Screenshot 10

    Daar vindt u een aantal verschillende opties met betrekking tot style en kleur, dus kies er eentje die zichtbaar is op zowel PC als mobiele telefoon.


    Het formulier is openbaar, wat betekend dat u een koppeling naar de klanten kan sturen en zij aan de slag kunnen.
    Wanneer u extra vragen of updates wilt toevoegen, raad ik u aan uw formulier te klonen, en vervolgens de update toe te voegen, en het origineel in zijn originele staat te laten. Vergeet daarbij niet om het nieuwe formulier een nieuwe naam te geven, bijvoorbeeld gebaseerd op de klant of op de extra update.


    En om uw vraag te beantwoorden, nee, andere gebruikers kunnen uw formulier niet gebruiken, en als u ervoor wilt zorgen dat zij het ook niet kunnen klonen, om als basis voor een formulier van henzelf te gebruiken, dan volgt u de stappen in onderstaande screenshot.
    1636012073 61839029d8fae  Screenshot 21

    Mocht u nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.


    Met vriendelijke groeten!