Jotform da neler yapabiliyoruz, nasıl kullanıldığını anlatan Türkçe bir video anlatımı konusunda desteğinizi rica ederim.

  • melgibson.155
    Asked on May 15, 2020 at 9:15 AM
    Jotform da neler yapabiliyoruz, nasıl kullanıldığını anlatan Türkçe bir video anlatımı konusunda desteğinizi rica ederim.
  • Ipek Product Launch Specialist
    Replied on May 15, 2020 at 9:45 AM

    Merhaba melgibson.155,

    JotForm, herkesin hızlı bir şekilde çevrimiçi formlar oluşturmasına izin veren güçlü bir uygulamadır. Form oluştururken kullanılan sürükle ve bırak yöntemi form oluşturmayı daha da kolaylaştırır. Formlarınızı oluştururken tek bir kod satırı yazmanızı bile gerektirmez.

    JotForm'u kullanarak formlar oluşturabilir, yayınlayabilir, bunları internet sitenize entegre edebilir ve e-postayla yanıt alabilirsiniz. Aldığınız yanıtları ise çeşitli formatlarda görüntüleyip analiz edebilirsiniz. Başka bir deyişle, JotForm, çevrimiçi formlar oluşturmanıza, yanıtları doğrudan e-postanızda toplamanıza ve doldurulabilir PDF formları oluşturmanıza olanak tanır.

    Sık sorulan sorular sayfamıza göz atarak daha detaylı bilgilere ve videolara ulaşabilirsiniz: Sıkça Sorulan Sorular

    Ayrıca, mevcut kullanıcı kılavuzlarımıza bu link üzerinden göz atabilir ve mevcut özelliklerimizle ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz: Kullanıcı Kılavuzları

    Yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.